Külmsuitsuahi „Stoveman” on mõeldud kala-, liha- ja linnuliha suitsutamiseks. Sobib kasutamiseks koduaeda, suvilasse, turismitallu ja maakodusse. Külmsuitsuahi on kahekambriline, mõlemad on uksega suletavad. Alumine koldeosa on mõeldud kütmiseks, mille kaudu toimub suitsutamiseks vajaliku temperatuuri ja suitsu tagamine. Ülemine osa on suitsutamisruum, milles asuvad neli roostevabast materjalist küpsetusresti ja kerisekivid (tuleb lisaks osta), viimased tagavad ühtlase temperatuuri hoidmise suitsuahjus ja kerisekivide kohal/peal käib rasvapann, mis väldib suitsutamisel rasva tilkumise kerisele ja selle põlemamineku.
Küpsetuskolde laes on toodete riputamiseks üks 8mm ümarterasest varras. Stoveman külmsuitsuahju töötemperatuur on alates 50°C ülespoole (mitte üle 70°C )! Külmsuitsuahju üks osa (tulekode kohale, resti peale) tuleb täita kerisekividega (kulu ca 30kg), mis akumuleerivad energiat, hoides sellega ahju temperatuuri madala ja ühtlasena. Suitsuahi on varustatud ka mehhaanilise termomeetriga 0 – 220°C.
Kütmiseks tohib kasutada vaid suitsutamiseks ettenähtud puuliike!
Suitsuahjude sise- ja välisseinad on valmistatud 3mm lehtterasest, tulekolde põhi 4mm lehtterasest ja uksed, rasvapann ja korstnamüts on valmistatud 2mm lehtterasest. Väliselt on Stoveman suitsuahjud viimistletud kõrgeid temperatuure taluva kuumuskindla värviga.
Üldandmed
Ahju välismõõt 120x45x45cm (K/L/S)
Küpsetuskambri mõõt: 37x38x41cm (K/L/S)
Küpsetusresti mõõt: 36,5x39cm (4tk) (L/S)
Restide vahe: 6cm
Pakendi mõõtmed 120 × 45 × 45 cm (P/L/K)
Kaal 86 kg
Suitsuahjude sise- ja välisseinad on valmistatud 3mm lehtterasest
Tulekolde põhi 4mm lehtterasest
Uksed, rasvapann ja korstnamüts on valmistatud 2mm lehtterasest.
Külmsuitsuahju kasutusvideo leiate siit
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.